• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

All Activity

This stream auto-updates   

 1. Yesterday
 2. Surpriza neplacuta

  Nu e o chestie de bani. Am facut o cautare superficiala, dupa cod pe ebay.de si pe la dezmembrarile din zona mea si nu pare o piesa usor de gasit. Probleme cu masina nu am, motorul merge rotund si accelereaza frumos. Si da este un deranj mai mult estetic. Oricum, multumesc tuturor pt raspunsuri. 
 3. Salut, Caut sa cumpar SH Bara Fata, Aripa Fata Dreapta (amandoua de preferinta culoare Negru), Bascula Fata Dreapta pentru un Volvo V60 din 2011. Multumesc anticipat!
 4. Salut, Caut sa cumpar SH Bara Fata, Aripa Fata Dreapta (amandoua de preferinta culoare Negru), Bascula Fata Dreapta pentru un Volvo V60 din 2011. Ma puteti contacta la 0722 241 218 Multumesc anticipat!
 5. Surpriza neplacuta

  E o amarata de lipitura pe tubul ala de admisie. Efecte negative ?  Neah. Daca nu scapa aer pe-acolo las-o in pace. Dar daca te deranjeaza visual...schimb-o.
 6. Surpriza neplacuta

  Daca nu ai ce face,o cumperi si o schimbi,tu sau altul mai autorizat decit tine.Sper ca poti sustine cheltuiala plasticului si pe cea a a eventualului montaj.Bafta
 7. Last week
 8. Problema clima

   Al meu a fost primul!!:))  
 9. Defecțiune bord ?

  Astea sunt primele simptome. Daca opresti imediat ce le observi, nu ai cum sa vezi si altele. Daca mergi mai mult, ti se va opri motorul. Oricum, daca nu e asta, treci la alte verificari.
 10. Defecțiune bord ?

  Totul functionează corect, mai putin vitezometrul si kilometrajul
 11. Probleme Clima S40 2008 2.0d

  Salut, Am lasat-o asa. Nu i-am mai facut nimic pentru ca nu am mai avut pb cu clima, adica nu prea am mai folosit-o din cauza problemelor de sanatate ale pasagerului. Dar as incerca varianta descrisa in filmulet.   Numai bine!
 12. Surpriza neplacuta

  Fostul propietar nu stie nimic: nici usturoi nu a mancat, nici gura nu-i miroase! .  As vrea sa stiu, pe termen mediu, ar putea sa apara efecte negative? Daca da, la primul salariu, am sa comand o tubulatura si o schimb. La ochi nu mi se pare asa complicat, sa o fac de unul singur. Sau este?
 13. Surpriza neplacuta

  Acolo se rupe tubulatura de admisie la VEA. Trebuie alta tubulatura . Oricum asta e cea mai mică problema la motoarele astea . Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk
 14. Defecțiune bord ?

  Pare ca o decuplare a bateriei de acumulator. Verifică bornele, să nu fie oxidate. Oricum, nu strică să le cureți cu glasspapier.
 15. Surpriza neplacuta

  Mai degrabă arată ca ceva topit... Sună-l pe fostul proprietar , arată-i pozele și vezi ce zice.
 16. Huruit motor după spălare

  Păi nu am dat cu detratant pe la role sau curele. Dar se pare că totul a fost de la distribuție. A 2-a zi am schimbat-o și zgomotul a dispărut. Cu ocazia asta am găsit fulia de la vibrochen care ar trebui schimbată, având un mic joc. Dar la aia sigur nu a ajuns detratant Trimis de pe al meu SM-A920F folosind Tapatalk
 17. Povestea lui Blueberry

  Rezolvat !  
 18. Povestea lui Blueberry

  LMK!!!
 19. Huruit motor după spălare

  De la detartrantul acela nu mai vaselina pe la niciun rulment,rola, a curatat tot ala.
 20. Povestea lui Blueberry

  A ținut un an și ceva. E ok. Am și mers câteva luni cu ea în eșapament fără sa fie legata, lucru mai grav din punctul de vedere AEM decât o baie în 900 Celsius din când în când. :)))  Matrixxx, crezi ca putem face ceva cu postările duble de pe topicul acesta? Una fix mai sus, alta puțin mai în spate, când picase turbina. Multumesc anticipat!  BTW: Asta seara sărbătorim 250k km. Lma Blueberry! 
 21. Povestea lui Blueberry

  5 cm de turbo     Wow, a mea este aproape la 30 cm. Esti sigur ca sunt 100% reale valorile citite la asemenea distanta ? Mai ai si temperatura aia extrema generata de boost-ul tau destul de mare...
 22. xc60 servodirectie

  Salutare, Am o problema la caseta de directie cred : simt in podea chiar la picioarele soferului ca ceva se misca cu un zgomot infundat  ca si cum ar avea joc ceva ,cand virez stanga (pe loc sau la viteza mica in parcare de ex)  . Nu am nici un joc nicaieri , bratul  e nou schimbat . Daca tin mana pe tija bieletei si misca cineva de volan simt ca acea miscare e din zona casetei (o simt in bieleta). La revenire din virajul la stanga nu face absolut nimic . Ce e si mai curios ca apara si dispare. Trei zile nu aud nimic apoi iarasi reapare . Un prieten care e mecanic mio spus ca e caseta dar ca pot sa o si schimb si urmatoarea poate face la fel dupa ceva km . Ceva pareri sau sfaturi?
 23. Earlier
 24. Zgomot pe dreapta (fata) la viraj stanga si invers

  Daca e volvo 4x4 incearca sa deconectez mufa de la Haldex, si vezi daca se mai "rupe"
 25. Am fost sa verific injectoarele toate 4 si 3 dintre ele sunt in parametri iar unul e cam la jumatate din viata . Vb despre bobina din el.Asa am inteles de la mecanic.vibratia poate fi de la el?sau poate fi de la chiloasa?Am dovada de inlocuire, ca a fost inlocuit axul cu came si culbutori, cuzineti, curea etc
 26. Defecțiune bord ?

  Da, OBD sub scrumiera,Multumesc
 27. Defecțiune bord ?

  Dupa simptome, modulul ABS clar trebuie reparat, adica refacute lipiturile in el. Masina este cea din semnatura? Daca ai mufa OBD sub scrumiera, te pot ajuta eu cu o diagnoza.
 28. Load more activity